{* *}

Dr. Márk Roland ügyvéd

A Molnár és Társai Ügyvédi Társulás alapító tagja.

Jogi tanulmányait a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végezte. Egyetemi évei alatt ügyvédi irodában szerzett gyakorlati tapasztalatokat, már ekkor felkeltette érdeklődését az ügyvédi hivatás. A jogi egyetem befejezése után ügyvédjelöltként helyezkedett el egy klasszikus praxissal rendelkező ügyvédi irodában, ahol tapasztalatokat szerzett a büntetőjog területén is, de elsősorban a polgári, társasági, adójogi és ingatlanjogi ismeretekkel gazdagodott.

Adóügyi érdeklődésének megfelelően ezt követően az állami adóhatóságnál kezdett el dolgozni, ahol öt évet töltött el és gazdasági társaságok utólagos, átfogó adóellenőrzésében szerzett speciális szaktudást.

Az adóhatóságot követően más szempontból is tovább mélyítette adójogi ismereteit és egy belvárosi adószakértő irodában helyezkedett el, ahol szintén közel öt éves szakmai gyakorlatot szerzett.

Évtizedes szakmai tapasztalattal a háta mögött 2017. évtől önálló ügyvédként praktizál. Az adóellenőrzések során szerzett gyakorlati tapasztalatai mellett elméleti tudását is folyamatosan bővíti.

Nemzetközi és hazai cégstruktúrák átvilágítása és adóoptimalizálása terén együttműködik az egyik legnagyobb nemzetközi adótanácsadással és cégalapítással foglalkozó gazdasági társasággal, míg a gazdasági bűncselekményeket illetően egy erre szakosodott ügyvédi irodával dolgozik együtt a komplex, hatékony jogvédelem érdekében.

Az adójogon túl jártas a peres és nemperes eljárásokban, ingatlanügyletekben.

Szabadidejében szeret olvasni, via ferratázni, illetve futballozni. Nyelvtudása: angol, francia.

Szakmai cikkek, publikációk

Ügyvédcsapatunk tagjai rendszeresen publikálnak szakmai cikkeket.

Molnár és Társai ügyvédi iroda

Szakszerűség és megbízhatóság

DR. MOLNÁR ÁRPÁD

A Budapesti Ügyvédi Kamara bejegyzett ügyvédje, adószakértő, közgazdász, a Molnár és Társai Ügyvédi Társulás vezetője.

DR. DÓDA BALÁZS

A Budapesti Ügyvédi Kamara bejegyzett ügyvédje, adótanácsadó, a Molnár és Társai Ügyvédi Társulás alapító tagja.

DR. MÁRK ROLAND

A Budapesti Ügyvédi Kamara bejegyzett ügyvédje, a Molnár és Társai Ügyvédi Társulás alapító tagja.